Årets biodiversitetspris

Årets biodiversitetspris

I samarbejde med det grønne råd har Svendborg Kommune startet årets biodiversitetspris.

 

I Svendborg Kommune vil vi gerne være med til, at belønne personer der gør en ekstra indsats for at styrke biodiversiteten. Derfor har Svendborg Kommune, sammen med Det Grønne Råd, startet årets biodiversitetspris.

 

Selve konkurrencen

Konkurrencen starter den 1. juli 2021, og slutter den 31. oktober 2021. I denne periode er det muligt, at nominere sig selv eller andre til prisen. Den 4. december udvælger Det Grønne Råd en vinder. Vinderen, som bliver kåret og offentliggjort senere på måneden, modtager en præmie på ikke mindre end 5000 kr.

Der vil i vurderingen blandt andet blive lagt særligt vægt på kreativitet, og i hvor stort omfang det gavner biodiversiteten i Svendborg Kommune.

OG HUSK! Et lille projekt kan være mindst lige så kreativt som en stort projekt. 

 

Hvem kan deltage?

For at blive nomineret til prisen skal man have adresse i Svendborg Kommune.

Der er ikke nogle krav til typen af projekt der kan udløse en nominering. Det kan være alt fra fysiske projekter der skaber en vildere natur i byrummet, til en informationskampagne der oplyser om vigtigheden af at have et mangfoldigt dyreliv, eller en sang. Kun den VILDE fantasi sætter grænser. 

 

Hvordan nomineres man til prises?  

Send navnet på personen der skal nomineres til vildesvend@svendborg.dk. Beskriv hvad personen gør for at styrke biodiversiteten i Svendborg Kommune, og hvorfor han/hun skal have prisen. Husk at skrive, biodiversitetspris 2021, i emnefeltet, og vedhæft gerne nogle billeder. Forslaget skal være modtaget inden klokken 12.00 den 31. oktober.

 

Vi glæder os til at se, hvilke spændende og kreative initiativer i finder på derude.